Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A masszázsról

Képzeld el, hogy behunyod a szemed, és csakis a testedet érő finom, érzéki ingerekre kell koncentrálnod. Nem kell arra figyelned, hogy a partnered mit, és hogyan szeret, mit szól ehhez, vagy ahhoz, vagy hogy ő mennyit kap az együttlét során. A fókuszban a Te örömöd van. Itt a masszőz csakis a Te rendelkezésedre áll, hogy végigvezessen az úton. A masszőz a Téged ért impulzusokra adott válaszokat, a borzongást, a sóhajt, a libabőrt, az önkéntelen mozdulatokat figyeli, és ezek mentén fedezi fel, hogy mi az, ami a legjobb a számodra. Ezért szükséges egy jó masszázshoz több óra.      

 

A tantrikus masszázs célja nem feltétlenül a kielégülés; sokkal inkább a szexuális energiák felfrissítése, felébresztése. Valljuk be önmagunknak, hogy a hormonok játékai vagyunk! Ha a zsúfolt hétköznapok során nem jut elég figyelmünk a szexualitásra még gondolatban sem, napok múltán elillan a szexuális érdeklődésünk, és ezáltal egyre fásultabban süppedünk a hétköznapi hajsza vagy unalom légkörébe, ami végül egy spirálba vezet, amiből egyre nehezebb kitörni.

Az erotikus masszázs élménye tökéletesen alkalmas arra, hogy visszalendítsen egy normális, szexualitástól, erotikus energiáktól hajtott állapotba. Az így előhívott energiát azután hazaviheted, és még napokon át használhatod. Biztosan tapasztaltad már, amikor a spirál elkezd felfelé ívelni, és a kifelé sugárzó erőből nem csak a hétköznapi élethez jut extra adag, de a környezeted is elkezd visszahatni, mely újabb és újabb pozitív erők mobilizálását idézi elő. Röviden: jó hangulatod lesz, amit nehéz lesz elrontani.:)

Alapvetően minimum 3 órás programra invitállak, aminek során teljesen ellazíthatsz, feltöltődhetsz, és csakis saját magaddal törődhetsz.

A helyszínt, a körülményeket, és a kényeztetés módját magad választhatod ki, amit jó, ha előre egyeztetünk, mert így én is megfelelően fel tudok készülni. A megbeszélt helyre és időre én pontosan megérkezem, és innentől kezdve magad irányíthatod a dolgok menetét. Ha szeretnéd, egy ráhangolódó beszélgetés, ismerkedés után, vagy éppen rögtön a dolgok közepébe vágva, elkezdhetjük a masszázst (viszont nem árt, ha van tisztálkodási lehetőség előtte és utána). Ha úgy érzed, hogy nehezen oldódsz fel egy ilyen szituációban, maradhatsz eleinte ruhában, vagy félig felöltözve. Igény esetén masszírozhatlak ruhában, de természetesen teljesen le is vetkőzöm. Bármit szeretnél, ne hallgasd el, én nem zárkózom el semmilyen kívánságod elől. Ne gondold azt, hogy bármi gáz, mert szégyenlős vagy. Ez az alkalom egyedül arról szól, hogy ebben a néhány órában Te jól érezd magad.

Ha kell, egyetlen szót sem szólok egész idő alatt, és teljesen kikapcsolhatsz. De nagyon jó beszélgetőpartner vagyok, és szívesen beszélgetek veled, ha arra van szükséged.

Néhány gondolatébresztő:

Lehetséges helyszínek:

  • otthon, lakásban

  • kertben
  • hotelben
  • irodában
  • vízparton
  • szaunában

Ereszd szabadon a fantáziádat, lehet, hogy ennél jobb helyeket is ki tudsz találni! A legfontosabb, hogy nyugalom legyen, és ezekre az órákra ne zavarjon senki. A körülményeket magadnak kell megteremteni, ha kádat, gyertyát, füstölőt, zenét, nasit, ételt, italt szeretnél, ezeket Te válaszd ki az alkalomhoz.

Ha szeretnéd, megkérheted a párodat, vagy a barátnődet is, hogy jöjjön el veled.

Lehetséges időpontok: ha több nappal előre egyeztetünk, bármilyen időpont megfelelő lehet, kora reggeltől késő estig. A masszázsom körülbelül 3-4 órás, nem nézem az órát, de igény esetén 1 órás masszázst is vállalok.

A masszázs módja: van, aki csak egy ölelésre vágyik, és arra, hogy szorosan hozzábújjon valakihez néhány órára. Természetesen ez is lehetséges. De az is, hogy mindkettőnk testét beolajozva teljes testes csúszkamasszázst adok, egy vagy több „boldog befejezéssel”. J És az is előfordulhat, hogy elkezdődik az előbbi módon, és az utóbbiként fejeződik be. Az elképzelések néha megváltoznak néhány óra alatt, de ez nem baj!

A legfontosabb, hogy itt csakis kapnod kell, és elfogadni, de nem kell adni, nem kell aktívan részt venned, mint egy szexuális aktusban, és ettől lesz az egész más, mint a szex a partnereddel. Itt ki vagy szolgálva, és néha erre van szüksége egy nőnek.

A felsorolt masszázsfajták egymással kombinálhatók, de néhány szóban leírom, hogy melyik mit takar.

Az érzéki masszázs, vagy tantrikus masszázs során finom, simogató mozdulatokkal érintem a teljes tested. Az erogén zónákon kívül is nagyon finom érzés a simogatás, különösen, ha tudsz az érzésre koncentrálni. Kiválóan alkalmas arra, hogy megtaláld, vagy újra felfedezd az érzékiségedet, amit a hétköznapok során sokan elhanyagolnak. Ez valójában egy lelki kezelést jelent, aminek fő eszköze a tested. Egyre több erogén zónát és pontot (fülcimpák, cicik, tenyér, alkar, talp, ágyék) bevonva, egyre erotikusabb töltetűvé válik, és egyre érzékibb lesz a masszázs, de a fő célja az, hogy a lelked felfrissüljön, és még napokon át táplálja magát abból az élményből, amit kapott.                              

Az erotikus masszázs magában foglalja a további masszázsféléket.

A yoni masszázs kizárólag hölgyekre értelmezhető. Ez a masszázs már jobban fókuszál az erogén zónákra és a nemi szervekre, melyhez legjobb ráhangolódást egy tantra masszázs ad. Ahogyan egyre inkább felélednek a szexuális energiáid, úgy veszi át a szerepet egyre inkább a yoni masszázs. Az ébredő szexuális energia megszépíti a lelked, és kisugárzik rád, és a környezetedre is. A szép lélek széppé teszi a testet is. A sugárzó, boldog nő visszakapja a környezetétől azt, amit átadott, és ez egy önfenntartó folyamattá válik, amit napokon keresztül tapasztalsz majd.

A csúszka masszázs során a masszőz alanyát, majd saját testét masszázsolajjal átkeni, majd a masszőz nem csak a kezével, hanem akár teljes testével, vagy csak mellkasával, törzsével, combjaival csúszkál, masszíroz a partner hátán, combjain, fenekén, lábain. Több fokozatban végezhető, és nagyon erotikus töltetű masszázs lehet.

A nuru masszázs egy olyan csúszka masszázs, amihez egy külön erre a célra készített gélt, a nuru gélt használnak. A nuru gél zselés, nagyon csúszós tapintású, színtelen, szagtalan anyag, használata nagyon különleges élményt jelent.

A G-pont masszázs során a kezdeti erotikus masszázs lassan a csikló izgatásába megy át, majd amikor a tested is készen áll, kezdődhet a G-pont ingerlése, ami hölgyeknél a legintenzívebb szexuális élmények közé tartozik! Természetesen ez bizonyos fokú bizalmi viszonyt is feltételez a masszőz és partnere között, így lehet, hogy nem ezzel a masszázzsal fogsz kezdeni. J

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.